Reiki healing

                                                              REIKI is love
                                                              LOVE is wholeness
                                                              WHOLENESS is balance
                                                              BALANCE is well beeing
                                                              WELL BEEING is freedom from disease

                                                                                                       Dr. Mikao Usui

Hvad er Reiki Healing?

Reiki healing er en blid, og samtidig meget kraftfuld og effektiv form for energi-healing. Behandling med Reiki kan først og fremmest skabe ro, balance og harmoni i krop og sind. 

Selve ordet Reiki er Japansk og betyder  universel energi. I Reiki healing kanalisere universel energi ned gennem healerens krop og ud gennem hænderne. 
Japaneren Dr. Mikao Usui, har videre givet Reiki i den traditionelle form, Usui Shiki Ryoko systemet, som er det jeg er blevet undervist i og hvilket betyder, at der i høj grad værnes om dit energisystem. Jeg er selv blevet initieret/undervist af Reiki mester Nicholaz Neffi Tipsmark 

Hvad gør Reiki godt for?

Reiki er hjælp til selvhjælp

Reiki aktiverer kroppens egen evne til healing, styrker dit immunforsvar og er god ved betændelsestilstande. Behandlingen kan mindske stress og give afspænding. Reiki løsner blokeringer, dæmper angst, uro og fornemmelse af ubehag. Renser på det fysiske såvel som det psykiske plan og giver ny energi i harmoni mellem krop, sind og ånd.

Hvordan foregår en Reiki behandling?

Vi starter med en kort samtale, hvor du fortæller om din intention for at modtage healingen. Derefter ligger du dig på ryggen på min briks. Du ligger med lukkede øjne, fuldt påklædt og får et tæppe pakket godt omkring dig.
Jeg vil så nænsomt placere mine hænder forskellige steder på kroppen oven på tæppet. Startende ved dit ansigt og afsluttende ved dine fødder.  De enkelte positioner af håndspålæggelse holdes så længe, der er behov for det. Er healingen af længere varighed ligger du evt først på ryggen, derefter på maven.
Energioverførselen kan mærkes i form af en let prikken, en pludselig varme eller kulde, ikke alle mærker "noget" men behandlingen føles som regel meget behagelig, ja nogen falder ligefrem i søvn. 
Det er ikke af betydning for healingens effekt, om du mærker noget. Reiki energien går derhen, hvor du har brug for den, med andre ord er det dit eget system som bestemmer, hvad der heales.
Healingen foregår i stilhed, evt afspilles der musik, men decideret samtale foregår enten før eller efter.

Antal af behandlinger?

Du kan komme og modtage en Reiki healing en enkelt gang,  men har du ting du gerne vil have hjælp til er det bedst at planlægge at få 4 til 5 behandlinger i træk (over så kort en periode som muligt) da det hjælper energien til virkelig at integrerer sig i dit system. 
Jeg tilbyder som mulighed at du efter første behandling kan modtage de efterfølgende behandlinger som "fjern-healinger" dvs du ikke behøver være til stede FYSISK i min klinik, men at du kan modtage healingen hjemme hos dig selv ved en nærmere aftalt tid. Dette aftales ved 1.fremmøde.

 Det etablerede behandlingssystem bliver mere og mere åben for "det alternative". Vores syn på sygdom og ubalancer udvikler sig hele tiden. Reiki er et godt komplementær behandlingsform, som også støtter op om andre former for behandlinger.  Flere steder i udlandet er man langt mere fremme end vi er her i Danmark, eks USA og UK tilbydes der på 20% af hospitalerne REIKI HEALING som ekstra behandling ifm en hospitalsindlæggelse.

Man behøver ikke TRO på noget bestemt for at kunne modtage REIKI healing, det er ikke en religion. Kom blot nysgerrig og med åbent sind.

Jeg kombinerer gerne REIKI healingen med flere af mine andre behandlinger 


Book en tid