Krops-massage

                                 Jeg tilbyder primært følgende massage former, rul ned og læs mere

Stressless massage terapi

       Meridianmassage med akupressur
                         60/80 min.

Abhyanga massage

         Indisk/ayurvedisk oliemassage
                         60/80 min.

Ansigts massage

 Ansigtsmassage m afbalancerende zoneterapi
60 min

Healings massage

 Blid, beroligende massage og healing
                      120 min.

 Fodmassage

Fod/ben massage med afbalancerende                              zoneterapi
                    60 min.

STRESSLESS massage terapi

Stressless Massage terapi er en avanceret og bevidst form for massage der tager udgangspunkt i kinesisk meridianlære og let masserende tryk på udvalgte akupunkturpunkter. Det er samtidig også en blid oliemassage, hvor der bruges lange strøg og nænsomme greb.

Stressless massagen

- Øger cirkulationen af lymfevæske og frigiver toksiner.
- giver Total velvære
- Støtter kroppens egen selvhelbredende evne til at genfinde balancen
- Mindsker udskillelsen af stresshormoner
- Styrker kredsløbet og immumsystemet
-Løsner op for indre følelser og åbner sindet
-Frigør spændinger, angst og stress samtidig med du får et velfortjent hvil
- giver Indre ro og fornyet energi.

De udvalgte akupunktur punkter er sammensat således at de ved berøring/tryk,tilsammen giver maximal afspænding, og det både af krop/muskulært samt af hoved/sind...…….

Jeg har rigtig god erfaring med denne massage til personer der er ramt af stress/depression/søvnløshed/tankemylder samt lindre symptomer og give øget velvære ifm fibromyalgi/sclerose eller bare til dig der ønsker en mere blid massageform.

Massagen foregår på briks. Hele bagsiden masseres først dvs ryg og ben. Derefter vender du dig og så masseres fødder ben, arme, hænder og til sidst nakke/ansigt.
Der kan vælges mellem 60 el 90 min. 550/750 kr

ABHYANGA ayurvedisk olie massage

Her blir der skruet op for varmen....briksen er varm og olien er varm, velkommen til den ayurvediske helkrops massage ABHYANGA

Abhyanga er del af livsførelsen og opretholdelsen af en sund krop og et rask sind i Indisk/Ayurvedisk tradition. Det er en massage, hvor kroppen bliver tilført rigelige mængder af og masseret ind opvarmet olie. Olien jeg anvender er pimært koldpresset økologisk sesam olie evt tilsat  urter (eks fra Pukka`s active oil) og æteriske olie/duft. Olierne, urterne og duftene udrenser og healer kroppen og sindet.

DE RIGELIGE mænger olie og nænsomme gentagende strøg er med til at give dig fornemmelsen af at MÆRKE og komme I KONTAKT med dig selv & og din krop, og virker beroligende for sind og nervesystem.
Massagen virker samtidig dybt  helende og er rigtig god hvis du netop har svært ved at finde ro, er træt og mangler energi eller på anden måde føler dig ude af balance.
Huden er kroppens største organ som ved berøring producerer naturlige antidepressiver, antiaging-stoffer samt hormoner der forbedrer cirkulation i kroppen samt booster immunforsvaret. 

Trænger du "bare" til berøring, så kan du gennem denne skønne massage få stillet din #hudsult, som rent faktisk er et anerkendt fænomen, dog stadig tabubelagt...…..lad os tale om og gøre noget ved det i stedet.
Massagen foregår på opvarmet briks ,områder der ikke masseres er tildækket, hele kroppen masseres, dvs ansigt-hovedbund-nakke-fødder-ben-baller-hænder-arme-ryg-skuldre.
Det er en rigtig god ide, at du har afsat tid til at kunne slappe af efterfølgende, og hav gerne løsthængende tøj på (der kan tåle olie). Du vil også have olie i håret, det vaskes nemt ud hvis du bare husker at komme shampoo i INDEN vand.

Jeg glæder mig til at give dig denne massage :-)

Massagen varer ca 80 min (incl omklædning) 750 kr


LOMI LOMI Hawaiansk healings massage


"At pleje sin krop med massage er at give omsorg til sig selv"

Lomi lomi massage stammer oprindeligt fra det sydlige stillehav og går flere tusind år tilbage. Denne massage blev givet til unge som gamle og blev brugt ved "overgangsritualer", som et transformerende healingssystem. Det er også kendt som Hawiiansk Tempel Massage. 

Denne smukke massageform bruger en holistisk tilgang til healing ved at afbalancere kroppen/sindet i de fysiske, følelsesmæssige og åndelige dimensioner, på en både blid og samtidig fast måde.

​Lomi lomi massagen er unik

Jeg bruger mine hænder, underarme og albuer og bevæger mig rundt om briksen med flydende TaiChi lignende bevægelser. Massagen er energisk og rytmisk på en både blid og samtidig fast måde. Musikken er en vigtig del af totaloplevelsen og den hjælper dig med at komme ned i nogle dybere lag af din bevidsthed.

​Når vi er anspændte fysisk som psykisk, bremser det kroppens energi i at flyde frit. Ved at få kroppens muskler til at spænde af og samtidig tilføre ny energi, vil kroppen selv genoprette balancen

Lomi lomi massagen

-Oplader kroppen og sindet med ny energi.

​-Afhjælper spændinger, stress, depression og andre ubalancer.
​-Hjælper dig med at genskabe eller styrke kontakten til din inderste kerne.-Kan frigive længe tilbage holdte følelser, der har været fastlåst i musklerne.
-Får dig til at føle dig fuldstændig plejet og elsket.
-Lomi lomi massage henvender sig til alle, ung som gammel, om du har muskelspændinger, konstant hovedpine, lider af stress eller har bare brug for at forkæle dig selv.

Jeg har lært både tempelmassagen og heatworks lomi lomi og kombinerer som jeg synes det passer bedst til dig. Som indledning til massagen bruger jeg ofte opvarmede sten der ligger på udvalgte punkter på din krop (som v hotstone massage)

Se lille video af massagen 

HER

Du kan vælge enten 90 eller 120 min, vælger du den lange behandling afsluttes der altid med udvidet ansigtsmassage. Prisen er 750/1000 kr

Denne massage er desværre sat på pause...................istedet kan du vælge en af mine andre skønne massager !!!

                                                Healingsmassage

Healings-massagen er en kombination af bild, beroligende og afspændende massage og healing, som støtter modtageren i at synke ind i en dyb, indre stilhed som hjælper til at mærke krop og følelser mere intenst og levende.
Behandlingen udføres med langsomme blide strøg, der har en dybdegående virkning og en forløsende effekt på fysiske og psykiske spændinger. Den meditative og blide behandling får dig til at slippe tanker og komme ned i din krop. Når vi slipper tankernes kontrol kan vi mere tydeligt mærke vores krop og kan høre og mærke, hvad den fortæller os.
Healings-massagen vil hjælpe dig med at blive bevidst om det samspil, der er mellem din krop og din psyke, og den betydning det har for din trivsel, velbefindende og balance. Healings-massagen giver dig ro til fordybelse i dit indre univers.

Olien til denne massage blander jeg med rene æteriske olier, udvalgt til at have en balancerende og stressreducerende effekt. (Dette kan selvfølgelig fravælges)

Healings-massagen hjælper med 

  • Afbalancering af krop og sind
  • Reducere Mængden af stresshormoner i kroppen
  • Smerter, uro, træthed og anspændthed
  • Overbelastede muskler
  • Beroligelse af nervesystemet
  • Skaber balance i kroppens energisystem
  • Giver harmoni og velvære, styrker vitaliteten
  • Giver en helbredende og helsebringende virkning

    Du skal kunne sætte 2 timer af til denne massage, der er tid til en kort snak inden massagen, og tid til hvile og evt afrundende snak (hvis der er noget DU har lyst til at sætte ord på)  inden du tager herfra. Selve massagen varer 90 min


Fod/ben massage med afbalancerende                                          zoneterapi

Har du tunge og trætte ben, står og går du meget, eller er du bare vild med fodmassage ? Så skulle du unde dig selv at prøve denne behandling der består af

👣 fodbad /mandelolie og rosmarin

👣opvarmning og afspænding /frigørelse af ankelled og løsning af mellemfodsknogle

👣massage af underben samt tryk på akupressurpunkter

👣styrkende og afbalancerende zoneterapi

Helt fantastisk behandling, hvor du vil føle dig svævende når du hopper af briksen :)

Book en tid