Krops-massage

STRESSLESS 
MASSAGE TERAPI


ABHYANGA 
AYURVEDISK OLIE-MASSAGE

LOMI LOMI
HAWAIANSK HEALINGS MASSAGE


TANTRISK HEALINGS MASSAGE

STRESSLESS massage terapi

Stressless Massage terapi er en avanceret og bevidst form for massage der tager udgangspunkt i kinesisk meridianlære og let masserende tryk på udvalgte akupunkturpunkter. Det er samtidig også en blid oliemassage, hvor der bruges lange strøg og nænsomme greb.

Stressless massagen

- Øger cirkulationen af lymfevæske og frigiver toksiner.
- giver Total velvære
- Støtter kroppens egen selvhelbredende evne til at genfinde balancen
- Mindsker udskillelsen af stresshormoner
- Styrker kredsløbet og immumsystemet
-Løsner op for indre følelser og åbner sindet
-Frigør spændinger, angst og stress samtidig med du får et velfortjent hvil
- giver Indre ro og fornyet energi.

De udvalgte akupunktur punkter er sammensat således at de ved berøring/tryk,tilsammen giver maximal afspænding, og det både af krop/muskulært samt af hoved/sind...…….

Jeg har rigtig god erfaring med denne massage til personer der er ramt af stress/depression/søvnløshed/tankemylder samt lindre symptomer og give øget velvære ifm fibromyalgi/sclerose eller bare til dig der ønsker en mere blid massageform.

Massagen foregår på briks. Hele bagsiden masseres først dvs ryg og ben. Derefter vender du dig og så masseres fødder ben, arme, hænder og til sidst nakke/ansigt. Der kan vælges mellem 60 el 80 min.

ABHYANGA ayurvedisk olie massage

Her blir der skruet op for varmen....briksen er varm og olien er varm, velkommen til den ayurvediske helkrops massage ABHYANGA

Abhyanga er del af livsførelsen og opretholdelsen af en sund krop og et rask sind i Indisk/Ayurvedisk tradition. Det er en massage, hvor kroppen bliver tilført og masseret ind opvarmet olie. Olien jeg anvender er en blanding af  økologisk sesam og kokos olie tilsat urter (eks fra Pukka`s active oil) og æteriske olie/duft. Olierne, urterne og duftene udrenser og healer kroppen og sindet.

DE RIGELIGE mænger olie og nænsomme gentagende strøg er med til at give dig fornemmelsen af at MÆRKE og komme I KONTAKT med dig selv & og din krop, og virker beroligende for sind og nervesystem.
Massagen virker samtidig dybt  helende og er rigtig god hvis du netop har svært ved at finde ro, er træt og mangler energi eller på anden måde føler dig ude af balance.
Huden er kroppens største organ som ved berøring producerer naturlige antidepressiver, antiaging-stoffer samt hormoner der forbedrer cirkulation i kroppen samt booster immunforsvaret. 

Trænger du "bare" til berøring, så kan du gennem denne skønne massage få stillet din #hudsult, som rent faktisk er et anerkendt fænomen, dog stadig tabubelagt...…..lad os tale om og gøre noget ved det i stedet.
Massagen foregår mens du ligger helt AFKLÆDT (evt har du g-strengs trusser på der GERNE må få olie på sig) områder der ikke masseres er tildækket, hele kroppen masseres, dvs ansigt-fødder-ben-baller-mave-bryst-hænder-arme-ryg-skuldre (dette gælder 80 min behandlingen).
Det er en rigtig god ide, at du har afsat tid til at kunne slappe af efterfølgende, og hav gerne løsthængende tøj på (der kan tåle olie). Du vil også have olie i håret, det vaskes nemt ud hvis du bare husker at komme shampoo i INDEN vand.

Jeg glæder mig til at give dig denne massage :-)


LOMI LOMI Hawaiansk healings massage

info på vej...………………

indtil da tjek videoen lige

HER


TANTRISK healings massage


Denne massage er for dig der er nysgerrig på tantra-massage og energien i den

Den foregår på briks og Din grad af nøgenhed bestemmer du selv. Du vil være tildækket de områder der ikke bliver masseret

Massagen er kærlig og favnende, og vil bestå at både berøring, strygninger tryk og /massage og tid til snak før  og efter hvis der er behov for det.
Find ind i nærvær og nydelse, mærk omsorg for og accept af hele dig.Book en tid