Massage kursus for par

                                SKAL DIN PARTNER VÆRE DIN NYE YNDLINGS MASSØR
                                                 Wellness massage kursus for par 3 t.

Individuel massage undervisning for par. I bliver undervist i en dejlig helkropsmassage, med fokus på velvære og afslapning. Massagen er sat sammen så både den der giver og den der modtager får den bedst mulige oplevelse.

Et massagekursus hos Aspectu wellness vil være end blot at lære massageteknikker - massage kan nemlig så meget andet. Massage er et godt redskab til at udvise omsorg og kærlighed. Har I brug for at geare ned og lade sind og krop mødes for et øjeblik, så vil dette kursus være en fantastisk fælles oplevelse, som I vil have glæde af resten af livet.

Kurset foregår dag/aften efter hvad der passer jer bedst (dagtimer kan bookes direkte i online bookingen, aften tider aftales via mail.
Massagen er sat sammen så både den der giver og den der modtager får den bedst mulige oplevelse. Efter kurset vil I kunne give den her dejlige wellness massage derhjemme.

Efter en kort kort samtale/introduktion klæder i om og undervisningen starter. I skiftes til at være den givende og modtagende. Den ene ligger på den lune briks og den anden modtager instruktion, jeg fortæller og viser grebene/strøgene.
Efter en lille pause hvor der vil være the/kaffe/snacks bytter i roller.


HVAD SKAL VI HAVE MED ? et håndklæde og et lagen pr person
HVAD SKAL VI HAVE PÅ ? den der masserer har løst behageligt tøj på, der gerne må få lidt olie på sig, den der skal modtage massagen har undertøj på, dvs. trusser/boksershorts og evt. bh
JEG HAR ALDRIG MASSERET FØR VIL JEG KUNNE FINDE UD AF DET ? kurset er for ALLE og ALLE vil kunne få noget ud af det. Det handler om at lære nogle gode greb og strøg så hele kroppen får nænsom berøring, men det handler i høj grad også om at i som par får et par skønne timer sammen til inspiration for fremtidigt samvær.


KURSET ER EN SUPER GAVEIDE - JEG LAVER GERNE ET FINT GAVEKORT
Ønsker i kurset i dagtimerne kan i booke direkte i min online booking her ønsker i en aften/weekend tid så send gerne en forespørgsel pr mail
KURSET VARER 3 TIMER OG KOSTER 2000 kr
kurset er kun for jer som par, der vil ikke være andre par på dette kursus
På kurset bruges en neutral men lækker massage olie, i får olien med hjem i fin flaske

  • Investér i dit parforhold og få en unik oplevelse, som vil gøre gavn længe.